Over de professionals van IPMG

We hebben de krachten gebundeld!

IPMG (Industriële Project Management Groep) is een collectief dat is opgericht voor en door ervaren projectmanagers. Wij zijn gespecialiseerd in het managen van grotere, complexe projecten met een technische of industriële toepassing.

Met IPMG is er een platform om kennis, kunde en kansen te delen en te zorgen voor continuïteit in opdrachten. Dat biedt voordelen voor zowel de opdrachtgevers als de aangesloten leden.

Bij IPMG aangesloten projectmanagers hebben, dankzij hun staat van dienst, een uitstekend netwerk. Het actief onderhouden van dit netwerk kan tot het dilemma leiden van ‘nee moeten verkopen’: veel gerealiseerde projecten kennen een lange looptijd en daarmee is de betrokken projectmanager voor langere tijd niet of slechts beperkt beschikbaar.

Als coöperatie bouwen we daarom op elkaars netwerk. Wij zijn sparringpartners van elkaar en omdat we onze netwerken delen hoeven we minder vaak nee te verkopen. Zo krijgen mooie en uitdagende projecten invulling via IPMG.

Spreken de profielen en de projecten je aan? Of heb je interesse om je ook aan te sluiten bij het collectief? Stuur ons dan een e-mail. We gaan graag met je in gesprek.

Coöperatieleden

Voor elke opdracht de beste projectmanager.

Alle coöperatieleden