Roberto Reyes

leadmentor, empathisch, gedreven

Ingenieur van origine met een passie voor vernieuwing. Roberto heeft zijn sporen verdiend in het opzetten en leiden van grote trajecten voor bedrijven, veelal in internationaal verband. Hij is een overtuigende people manager met visie en daadkracht. Effectiviteit en passie als kernwaarden die worden overgebracht op anderen; bereikt daarmee snel resultaat.

Eigen onderneming:

4R Management

06 – 218 50 242

Leadmentor voor het tot groei brengen van wereldwijd geselecteerde start-ups in het PortXL-programma. PortXL wordt onder andere door de Port of Rotterdam en daaraan gelieerde bedrijven en instituten gesponsord. Daarnaast heeft Roberto ervaring met het rendabel maken van techniek en technische organisaties, bij voorkeur in technische omgevingen.

Roberto heeft een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Hij ziet altijd kansen en oplossingen, en weet mensen hierin mee te krijgen. Hij is fact-based, analytisch en is in staat om de stap van analyse naar verantwoording te nemen. Roberto is empathisch en is in staat harde noten te kraken. Daarbij durft hij ook credits voor resultaat aan anderen te geven.

Verder heeft Roberto hart voor techniek, en weet hij de brug tussen financiën en techniek scherp in beeld te krijgen en te houden. Hij kan nieuwe omgevingen snel doorgronden en weet mechanismen voor succes te identificeren. Hij heeft goed oog voor formele en informele organisatiestructuren, en weet ook zonder formeel mandaat autoriteit te verkrijgen.