Robert Bourry

gedreven, inzicht, persoonlijke aanpak

Robert is een projectleider en senior project engineer van grote projecten, die zijn kennis en ervaring heeft vergaard van uit de praktijk. Vanuit elektro en meet- en regeltechniek is Robert doorgegroeid naar automation engineering en resource management naar project management.

Eigen onderneming:

Solve Engineering

06 10 07 00 58

Robert is een internationaal ervaren senior project engineer en projectleider van technisch uitdagende projecten. Hij realiseert projecten in de staalindustrie, de chemische industrie en de auto-industrie en heeft ervaring van basic engineering tot en met commissioning.

Robert heeft een talent voor het aandragen van technisch uitvoerbare oplossingen bij complexe technische uitdagingen en kan deze duidelijk kwantificeren in tijd en budget. Ook heeft hij uitgebreid ervaring met schadebeperking bij incidenten waar hij in de lead, dankzij inzicht en juist handelen, productie weer snel weet te starten. Hier weet hij door zijn inzet en drive het team optimaal te motiveren.

Bij uitdagingen tijdens de verschillende project fasen zorgt Robert er voor dat scope, planning en budget niet uit het oog verloren wordt. Door zijn persoonlijke aanpak zorgt hij voor commitment binnen het projectteam.