Philip Mulder

Pragmatisch, gedreven, vasthoudend

1+1=3. Een goed team krijgt meer voor elkaar dan elk van de afzonderlijke teamleden. Samenwerken, geven, nemen en vervolgens balanceren leidt tot de best mogelijke oplossing!

Eigen onderneming:

PCM; Project Consultancy Mulder

06 - 423 47 328

Projectmanager, constructiemanager en consultant. Allround en multidisciplinair, project van begin tot het einde en alles wat daartussen ligt, pragmatisch, gedreven, vasthoudend, open en eerlijk.

Philip vindt het prettig om in teamverband te werken en dat team ook te op te bouwen. Juist in complexe omstandigheden waarbij inzet wordt gevraagd van de hele organisatie weet Philip toegevoegde waarde te leveren door zijn kennis van bedrijfsprocessen.

Philip is afgestudeerd in werktuigbouwkunde én elektrotechniek. Philip heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van grote multidisciplinaire complexe projecten in de rol van projectmanager, constructiemanager en consultant. Philip is werkzaam geweest aan zowel de Opdrachtgever- als de Aannemerszijde en kent beide zijden daarom goed.

Philip is een allround generalist die stuurt op hoofdlijnen maar instaat én bereid is om de diepte in te gaan als de situatie daar om vraagt. Loyaal aan het project, het projectteam en het bedrijf. Teamspeler, betrouwbaar, integer, hoog kwaliteitsbewustzijn, gestructureerd en vasthoudend. Sterk in contractmanagement en projectbeheersing. Philip zoekt bij voorkeur projecten van “begin” tot “het einde” omdat daar zijn kracht ligt. Philip kent het proces om van een conceptueel ontwerp te komen tot een bedrijfszekere installatie goed.