Elvin Mosis

Structuur, flexibel en sociaal

Elvin is een echte ambassadeur en teamplayer, hij staat voor heldere communicatie, positiviteit en stuurt bij waar nodig.

Elvin beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en kan goed schakelen tussen verschillende typen mensen en niveaus. Dit komt door zijn sympathieke benadering en een hoge mate van inlevings- en aanpassingsvermogen. Verder is hij toegankelijk, heeft hij een positieve uitstraling en bezit hij goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.

Eigen onderneming:

Elvin Mosis International Projectmanagement

06 – 248 65 842

Elvin heeft een technische achtergrond en ruime internationale werkervaring in projectmanagement. Elvin is begonnen bij Eneco als senior projectmedewerker en is vervolgens overgestapt naar Siemens Nederland, waarbij hij als lead engineer en projectmanager diverse grote internationale projecten tot een goed einde heeft weten te brengen. Elvin heeft vervolgens besloten zelfstandig ondernemer te worden om zijn kwaliteiten en vaardigheden beter tot hun recht te laten komen. Zo heeft hij gewerkt aan een opdracht bij DPR Construction: de heropstart van een datacenter. Elvin heeft hierbij diverse faseringen voorbij zien komen, met in iedere fase een nieuwe uitdaging.

Elvin is in staat meerdere disciplines in één project te integreren, stelt projectplannen op en bewaakt de voortgang. Hij behoudt het overzicht en is verantwoordelijk voor een goed financieel beheer. Kortom: Elvin voert zijn taak uit zoals er van een projectmanager verwacht mag worden.