Christiaan Goedkoop

Leider, allrounder, resultaatgericht

Christiaan is senior projectmanager van complexe en multidisciplinaire projecten.

Christiaan verbindt, motiveert en betrekt met sterk leiderschap binnen en buiten de organisatie alle benodigde partijen met een duidelijk gemeenschappelijk doel voor het beste resultaat. Dat uit zich in goede afwegingen van belangen en techniek. Christiaan heeft brede organisatorische en commerciële ervaring en is creatief in het omgaan met issues. Zijn goede organisatie- en improvisatietalent stellen hem in staat snel een overzicht te presenteren van de probleemgebieden: troubleshooting.

Eigen onderneming:

Osirius Projectmanagement

06 – 248 66 131

Christiaan realiseert projecten in de staalindustrie, infra, olie & gas, energievoorziening en -opwekking, voedingsmiddelenindustrie en utiliteitsbouw. Vanaf basic engineering tot en met commissioning.

Zijn kennisachtergrond is elektrotechniek, instrumentatie en industriële automatisering. Opvallend zijn Christiaans enthousiasme en energie, en de wijze waarop hij die weet over te brengen op zijn omgeving. Hij is een echte leider.

Daarnaast is Christiaan semi-professioneel kok, geeft kookworkshops en is kok aan huis. Hij heeft tevens groot enthousiasme voor motorrijden en het organiseren van motortrips.

Hij heeft ruime financiële kennis en heeft ervaring met contracting en aanbesteding. Tevens heeft hij brede resultaat- en oplossingsgerichte vakkennis binnen zowel greenfield- als renovatieprojecten. Een betrokken teamspeler, communicatief vaardig, diplomatiek en met internationale ervaring.