Bas van der Zwaan

Energieke, creatieve, ondernemende pragmatist

Bas heeft talent voor het organiseren, realiseren en implementeren van kwalitatief hoogwaardige, technische oplossingen. Bas is een ondernemende, no-nonsense teamplayer, brengt veel energie mee en heeft een creatieve aard die hem in staat stelt om zich snel aan te passen aan nieuwe situaties. Met een sterke drive voor het behalen van resultaten behaalt hij die altijd op pragmatische wijze.

Eigen onderneming:

RealiZ Projects ivp Meprofa

06 – 11873047

De bouwfase van projecten vind Bas de leukste fase van projecten en is daarbij graag zelf aanwezig op de bouwplaats. Met toegankelijk voor alle lagen van de organisatie en het creëren van een open sfeer, zet je iedereen in zijn kracht. Met besluitvaardigheid en heldere communicatie bevorder je de voortgang en de kwaliteit, terwijl je de kosten in de hand kunt houden. Mede als gevolg van deze aanpak vinden collega’s en contractors het prettig om met Bas te werken en behaalt hij resultaten.

Bas heeft een technische achtergrond en brede ervaringen met projectmanagement en construction management in multidisciplinaire projecten in diverse sectoren. Met ca. 8 jaar ervaring bij Tata Steel als project engineer en projectmanager heeft Bas een grote bijdrage geleverd aan diverse multidisciplinaire projecten. Daar opvolgend heeft Bas 8 jaar als zelfstandige projecten geleid in de zware industrie, recycling business, (petro)chemie en voedingsmiddelenindustrie.

Op dit moment heeft Bas een nieuwe stap in zijn carrière gemaakt waarin hij als technische manager bij een apparatenbouwbedrijf een team van projectmanagers en werkvoorbereiders aanstuurt en levert hij als MT lid een belangrijke bijdrage aan de groei van deze organisatie. Als lid van IPMG treedt hij op als ambassadeur van de IPMG organisatie en probeert daar waar nodig klanten aan gedegen en professioneel projectmanagent te helpen.